Yerköy'de Kur'an Kursu öğrencileri ödüllendirildi

Yozgat'ın Yerköy İlçesinde Kur'an Kursu öğrencileri arasında İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 20:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen yarışmada öğrencilerin camiye olan ilgilerinin artırılması ve daha güzel Kur'an okumaları amaçlanıyor. Yozgat Genç Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı ve Çelikler Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çelik ve bazı işadamlarının da katkısıyla öğrencilere hediyeleri verildi.

Yerköy Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, bu tür uygulamanın çocuklar açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Kursa katılan öğrencilerimiz en iyi şekilde Kur'an-ı Kerim'i öğrendi. İnşallah bu tür yarışmalar sürekli devam eder ve öğrencilerimizin böyle güzel şeylere yönlendirilmesine vesile olunur. Bu vesile ile Yozgat Genç Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı Ayhan Çelik'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Dernek Başkanı Ayhan Çelik ise kursların öğrencilerin Kur'an-ı Kerimi ve dinin emirlerini en doğru şekilde öğrenmesini sağladığını belirtti. Çelik, "İlçe müftülüğümüz bu tür etkinliklere çok önem veriyor. Bizler de onların bu gayretlerine destek olmak ve katkı sağlamak amacıyla yardımcı oluyoruz. İnşallah bu tür programlar hep devam eder. Ben dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler çeyrek altın ve bisikletle ödüllendirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber